Dvi kortelės, kurias turėtų nešti kiekvienas rimtas JAV keliautojas

viznodi

Administrator
Staff member
Minimalizmas yra dorybė, kurią reikėtų pagirti keliaujant, tačiau yra keletas dalykų, kurių neturėtumėte išsiversti be jo. Pasaulinė narystė ir tarptautinis vairuotojo leidimas šalies viduje perkeltam asmeniui gali labai pakeisti jūsų naršymo būdą. Nors tai galima valdyti be šių dviejų kortelių, kelionės, o ir jūs greičiausiai susiduria su situacija, kuri leidžia jums linkiu jums buvo planuojama į priekį ir paėmė laiko rezultatas juos. Už palyginti nedidelę sumą, kurią investuosite, kad jas gautumėte, abu siūlo galimybes ir naudą, kuri gali labai pakeisti jūsų kelionių patirtį.

Kreiptis dėl visuotinio įrašo

Visuotinis atvykimas yra išankstinio patvirtinimo kvalifikacija, leidžianti žmonėms, kuriuos muitinės administracija laiko mažos rizikos keleiviais, patvirtinimo proceso metu pažvelgti į savo nusikalstamą istoriją, Muitinės ar imigracijos įstatymų pažeidimus ir pan. Automatizuoti kioskai daro atvykimo procesą be rūpesčių ir palaiko labai trumpas linijas.

Ne visuose aerodromuose yra pasaulinių įplaukų įplaukų, tačiau daugelis jų turi, ir sąrašas toliau auga. Bet kuris JAV pilietis, teisėtas nuolatinis gyventojas arba tam tikro šalių sąrašo gyventojas gali kreiptis dėl visuotinio atvykimo. Geriausia dalis apie pasaulio įrašas yra tai, kad ji apima TSA PreCheck. TSA PreCheck keičia žaidimo taisykles.

Nariai turi savo juostą ir yra galimybė pereiti per saugumą, nes patikrinimo metu jiems nereikia pašalinti skysčių, batų ar viršutinių drabužių. TSA išankstiniam patikrinimui, kaip visuotinio atvykimo būsenos dalį, gausite žinomą keleivio numerį, kurį turite pridėti prie savo užsakymo, net ir vidaus kelionėms, kiekvieną kartą užsisakydami skrydį. Yra keletas dalykų, labiau tenkinančių serijinius keleivius, nei vaikščioti per trumpą apsaugos liniją ir bandyti nusiauti batus ar sudėti skysčius ir nešiojamus kompiuterius į atskiras dėžes.

Visuotinio atvykimo paraiškų teikimo procesas yra šiek tiek ilgas

Todėl skirkite pakankamai laiko pateikti informaciją apie savo užimtumą, gyvenamosios vietos istoriją ir kiekvieną šalį, kurioje lankėtės per pastaruosius penkerius metus. Šios užduotys nėra tokios sudėtingos, jos tiesiog nuobodžios ir užima daug laiko. Taip pat norėsite planuoti iš anksto ir užbaigti paraiškų teikimo procesą bent mėnesį po išvykimo datos. Pateikęs savo visuotinio atvykimo paraišką, buvau patvirtintas planuoti tiesioginį susitikimą maždaug po vienuolikos dienų.

Atminkite, kad jums nebus pranešta, kai jūsų paraiška bus patvirtinta, todėl turėsite reguliariai prisijungti prie savo paskyros, kad patikrintumėte savo paraiškos būseną. Po patvirtinimo pažvelgiau į kitą turimą interviu zoną savo vietiniame registracijos centre, ir tai buvo du mėnesiai; tačiau nusprendžiau užsukti į registracijos centrą be paskyrimo ir išbandyti savo laimę vienoje iš kasdienių vaikščiojimo valandų.

Aš galėjau patekti per tą laiką, o po to, kai laukiau eilėje apie 20 minučių, buvau pakviestas susitikti su Muitinės pareigūnu. Po penkiolikos minučių buvau patvirtintas vietoje. Per savaitę nuo patvirtinimo mano blizgi nauja pasaulinė prisijungimo kortelė buvo mano pašto dėžutėje. Gavę kortelę, jums tiesiog reikia suaktyvinti kortelę prisijungdami prie savo paskyros ir esate pasiruošę dabar. 100 USD vertės Pasaulinė Įėjimo kaina yra maža kaina, kurią reikia sumokėti už penkerius metus trunkančią oro uosto saugumo patirtį. Be to, TSA išankstinio patikrinimo patvirtinimas kainuoja 85 USD, todėl taip pat galite kreiptis į pasaulinį įrašą sumokėdami tik 15 USD papildomai.

Gaukite tarptautinį vairuotojo pažymėjimą IDP

IDP, taip pat žinomas kaip tarptautinis vairuotojo pažymėjimas, yra specialus jūsų įprasto vairuotojo pažymėjimo spalis, leidžiantis legaliai vairuoti užsienyje. Kartais galima susitvarkyti be Kažkieno užsienyje ir vis tiek išsinuomoti automobilį ar nuotykių transporto priemones ne visos šalys nori pamatyti jūsų šalies viduje perkeltą asmenį, tačiau tai nėra taip saugu. Nepaisant to, daugumoje vietų jūs negalite išsinuomoti jokio automobilio be jo. Pasak DMV, vienintelės teisiškai pripažintos organizacijos, galinčios teisėtai organizuoti šalies viduje perkeltą asmenį, yra Amerikos automobilių asociacija ir Amerikos Automobilių kelionių Aljansas. Kadangi Aata programai reikalingas spalio mėnesio mokestis už gabenimą ir tvarkymą, aš kreipiausi į šalies viduje perkeltą asmenį per AAA.

Tai nėra internetinė programa. Jums reikės viską atspausdinti, užpildyti ir išsiųsti senu būdu. Nepaisant to, procesas yra gana greitas, Jūsų šalies viduje perkeltas asmuo turėtų patekti į jūsų pašto dėžutę maždaug per dvi savaites.

Back